Om Kjeld Ejdorf

Jeg har gennem en længere årrække interesseret mig for arkæologi, historie og naturfredning samt holdt lokalhistoriske foredrag og naturvandringer. Interessen for stormfloden i 1872 opstod ved et tilfælde og blev til et længerevarende bekendtskab, der medførte research “til lands, til vands og i luften”.

Bøger:
– Stormfloden den 13. november 1872. Danmarks største strandingskatastrofe (2002)
– Asnæs rundt – mellem fjord og bælt (1992)
– Fra fjord til fredning. Mosen i Karlslunde og Karlstrup (1985)

Artikler:
– “Søridderen og Stormfloden”. Optaget i årbogen for Aust-Agder-Arv i Arendal (1994)
– “Da stormfloden ramte Solrød Strand”. Bragt i “Strandsiden” et medlemsblad for Solrød Strands Grundejerforening (2002).

Kjeld

Fotos og copyright:
De fleste fotos er fotograferet af mig, og jeg har ophavsrettighederne hertil. Enkelte andre fotos har jeg venligst fået lov at bruge. Teksterne på stormflod.dk og i min bog er skrevet af mig.  Ønsker du at bruge mine billeder eller mine tekster, så send mig først en besked, så aftaler vi mulighederne sammen.